TRANSFĂGĂRĂȘAN
CHALLENGE

5 IULIE 2021

TRANSFĂGĂRĂȘAN
CHALLENGE

5 IULIE 2021

ACCEPTĂ PROVOCAREA

PEDALEAZĂ CU NOI

previous arrow
next arrow
Slider

Numărătoarea inversă

a început!

Provocare

Extraordinară

Una dintre cele mai intense competiții pentru cicliști amatori din România.

Experienta

Incredibilă

Pregătește-te să admiri peisaje montane spectaculoase cu vârfuri amețitoare, lacuri glaciare, văi impresionante și cascade superbe.

Aventura

unică

Transfăgărășanul este un traseu aventuros, numit „cel mai spectaculos drum din România” de către Top Gear.

TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE este un nou eveniment, creat pentru cicliști amatori, care va avea loc în cadrul Turului Ciclist al Sibiului.

Competiția va avea loc în data de 5 iulie 2021, înainte de etapa zilei dedicată profesioniștilor.

Viziunea noastră

Obiectivul Transfăgărășan Challenge este de a invita cicliștii amatori și cluburile sportive de ciclism să se alăture provocării oferindu-le șansa de a pedala și a se bucura de cel mai spectaculos drum din România.

Provocarea ta

Indiferent că vrei să-ți testezi limitele, să simți adrenalina competiției sau doar să te bucuri de peisaj, Transfăgărășan Challenge îți va oferi cu siguranță o experiență de neuitat.

„Inițial am crezut că probabil va fi o cursă mică, însă am ajuns aici și totul a fost perfect: hotel super, mâncare bună, drumuri excelente și organizarea uimitoare. Sunt foarte plăcut surprins și mă bucur că am decis să-mi încep sezonul aici. Mă gândesc serios să revin și în următorii ani.”
Pascal Ackermann , Ciclist- Despre Turul Ciclist al Sibiului
„Pentru cei care sunt obișnuiți cu pedalatul, bicicleta poate fi mijlocul de transport ideal. Pentru cei care participă la competiții, nu există o senzație mai plăcută decât cea de a urca pe cele mai înalte vârfuri având senzația că munții sunt doar niște drumuri plate. Ciclismul oferă o mulțime de provocări în locuri necunoscute și schimbări mari de viteză în doar câteva secunde.”
Cadel Evans , Ciclist

PARTENERI

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.    Or call us for more info:

    y