TCS ©Sebastian Marcovici32

Pregătește-te pentru a 4-a ediție

Transfagarasan Challenge!

Provocare

Extraordinară

Una dintre cele mai intense competiții pentru cicliști amatori din România.

Experienta

Incredibilă

Pregătește-te să admiri peisaje montane spectaculoase, în timp ce pedalezi pe lângă cascade repezi și înălțimi amețitoare.

Aventura

unică

Bucură-te de o urcare impresionantă, plină de viraje și serpentine, pe cea mai spectaculoasă șosea de munte din România

TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE este un eveniment captivant, pentru cicliști amatori, care se desfășoară în cadrul Turului Ciclist al Sibiului, o cursă premergătoare competiției profesioniștilor.

Transfăgărășan Challenge se află la cea de-a patra ediție și va avea loc în 8 iulie 2024.

Înscrierile Super Early Bird și Early bird s-au epuizat.
Ultima rundă de înscrieri este deschisă și disponibilă cu înregistrările standard la 34,- Euro.
Asigură-ți un loc la competiție cu pachetul STANDARD!

Viziunea noastră

Obiectivul Transfăgărășan Challenge este de a oferi cicliștilor amatori șansa de a se bucura de o cursă uimitoare pe cel mai spectaculos drum din România. Evenimentul este deschis tuturor cicliștilor amatori locali, naționali și internaționali, atât femei cât și bărbați (peste 17 ani), oferind tuturor senzația unei curse profesioniste. Competiția este programată în cadrul Turului Ciclist al Sibiului, ca o cursă premergătoare competiției profesioniștilor.

Provocarea ta

Fie că dorești să concurezi pentru a-ți depăși limitele sau doar pentru a te bucura de peisaj, Transfăgărășan Challenge îți va oferi cu siguranță un puternic sentiment de satisfacție. Competiția este deschisă tuturor celor care vor să-și testeze limitele, dar și celor ce vor să simtă adrenalina unei adevărate provocări. Cu siguranță vei avea un sentiment de entuziasm în cadrul competiției Transfăgărășan Challenge!

„A fost un eveniment de mare succes și o organizare de nota 10. Sper ca și anul viitor să mai particip."
Ferenczi , Participant
"Organizarea dumneavoastră a fost superioară multor "cyclosportive" din Franța și mai generoasă. Mulțumesc ...pentru organizarea dumneavoastră. Am apreciat entuziasmul și seriozitatea tuturor membrilor grupului dvs."
Jean Michel , Participant
„Multumiri ca organizare, evenimentul a fost organizat super profi (super ok cu voluntarii din zona de start si ridicat kit-uri, locul de start + parcare alese perfect , fără incidente în pluton înainte de startul tehnic, fără probleme cu transportul bagajelor, paste bune la pasta party). Sper sa ne vedem și anul următor! ”
Radu , Participant

PARTENERI PRINCIPALI

PARTENERI

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

y