Image Alt

Despre competiție

BINE AI VENIT LA EDIȚIA TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE 2022!

SCURTĂ PREZENTARE

A DOUA EDIȚIE A TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE VA  AVEA LOC PE 4 IULIE 2022
UNA DINTRE CELE MAI INTENSE COMPETIȚII DE CICLISM PENTRU AMATORI DIN ROMÂNIA
ETAPA DE 1 ZI, 37 DE KILOMETRI ȘI 1570M DIFERENȚĂ DE NIVEL

A 2 A EDIȚIE A UNEI COMPETIȚII

spectaculoase de ciclism

CATEGORII

COMPETIȚIA ESTE DESCHISĂ TUTUROR CICLIȘTILOR AMATORI NAȚIONALI ȘI INTERNAȚIONALI, ATÂT FEMEI CÂT ȘI BĂRBAȚI, CU VARSTA DE PESTE 18 ANI.
TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE EDIȚIA A II-A ESTE ÎMPĂRȚITĂ ÎN URMĂTOARELE CATEGORII:

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani (B1)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 39 de ani (B2)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 40 și 49 de ani (B3)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani (B4)

Bărbați cu vârsta de 60+ (B5)

Femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani (F1)

Femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 39 de ani (F2)

Femei cu vârsta cuprinsă între 40 și 49 de ani (F3)

Femei cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani (F4)

Femei în vârsta de 60+ (F5)

TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE va avea loc în frumoasa regiune Sibiu din Transilvania. Cea de-a doua ediție a competiției promite să fie din nou un eveniment captivant, plin de adrenalină. Special conceput pentru cicliștii amatori. Provocarea va avea loc pe 4 iulie 2022 și va fi un eveniment premergător deschiderii etapei de profesioniști a competiției, în cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Cea de-a doua ediție a Transfăgărășan Challenge promite să fie una dintre cele mai dure curse de ciclism pentru amatori din România, iar participanții vor avea șansa de a se bucura pedalând pe unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România.

Drumul Transfăgărășan a fost construit în anii ’70, în timpul regimului comunist din România, cu rolul de cale de apărare strategică și militară, conectând regiunile istorice Țara Românească și Transilvania. Drumul are o lungime de 91 km și ajunge până la o altitudine de 2.042m. În prezent, Transfăgărășanul este o atracție turistică importantă, oferind peisaje spectaculoase în timpul verii și experiențe montane de neuitat iarna. Drumul trece prin apropierea celor mai importante vârfuri ale munților Făgăraș, cel mai înalt lanț muntos din Carpații României.

Pregătește-te să admiri peisaje montane spectaculoase cu vârfuri amețitoare, lacuri glaciare, văi impresionante și cascade superbe. Competiția este deschisă atât pentru cei care caută să-și testeze limitele, cât și pentru cei care doresc să simtă adrenalina unei competiții reale de ciclism. Fără îndoială, Transfăgărășan Challenge va oferi tuturor experiența unei curse profesioniste și de neuitat. Noi invităm toți cicliștii amatori și cluburile sportive de ciclism la Transfăgărășan Challenge, oferindu-le șansa de a pedala pe o porțiune de 37 km, între Albota și Bâlea lac, a celui mai spectaculos drum din România.

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.    Or call us for more info:

    y