Image Alt

Întrebări frecvente

SUNTEM AICI PENTRU A TE AJUTA

ÎNTREBĂRI Și RĂSPUNSURI

Regăsește mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări:
CE ESTE TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE?

TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE este un eveniment pentru cicliștii amatori, care va face parte din Turul Ciclist al Sibiului, în data de 8 iulie 2024, ca un eveniment premergător etapei profesioniștilor. Competiția este deschisă tuturor cicliștilor amatori locali, naționali și internaționali, atât bărbați cât și femei, cu vârsta minimă de 17 ani.

CUM POT PLĂTI INREGISTRAREA?

Înregistrarea se poate face exclusiv online, cu plata online.

DACĂ AM COMPLETAT FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, DAR NU AM FĂCUT PLATA, LOCUL MEU ESTE REZERVAT PENTRU CURSĂ?

NU. Dacă nu ați completat comanda, din păcate, NU ești înscris. Comanda este finalizată doar după ce efectuați plata și primiți e-mailul de confirmare. Simpla completare a formularului și adăugarea acestuia în coș nu se consideră înscriere.

CUM MĂ POT ÎNSCRIE?

Înregistrarea se face doar ONLINE, trebuie doar să dați click pe butonul Înregistrare și să completați formularul. 

CE ESTE INCLUS ÎN TAXA DE PARTICIPARE?

PENTRU TINE: Kit-ul Transfăgărășan Challenge

PE DRUM: Trafic închis circulației, servicii de cronometrare, arbitrii moto, asistență medicală de urgență și stație de hidratare disponibilă pe drum

DUPĂ CURSĂ: Premii, medalii de participare, tricoul oficial al cursei pentru câștigători,  și bufet cu paste după festivitatea de premiere

POT REZERVA AICI ȘI CAZARE?

Da, am fi bucuroși să te avem în preajmă pentru mai multe zile, de aceea am pregătit pachete extinse pentru tine. Te rugăm să iei legătura cu noi, spune-ne dorințele tale și vom face tot posibilul să le îndeplinim.

SUNT ÎNCEPĂTOR, POT PARTICIPA?

Da, dar îți recomandăm să te antrenezi puțin înainte de cursă, deoarece aceasta este una dintre cele mai dure urcări din România și din cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Cursa este dedicată cicliștilor amatori și este deschisă oricui dorește să-și testeze limitele sau să simtă adrenalina unei competiții reale.

CARE ESTE LUNGIMEA TRASEULUI? TREBUIE SĂ MĂ ÎNCADREZ ÎNTR-O LIMITĂ DE TIMP PENTRU A FINALIZA CURSA?

Transfăgărășan Challenge se desfășoară pe o distanță de 37 de kilometri, între Albota și Lacul Bâlea, și are o diferență de altitudine de 1570 metri. Durata cursei depinde de fiecare participant, dar există și o limită de 3 ore și jumătate pentru finalizarea ei deoarece echipele profesioniste vor ajunge imediat după competiție.

CE TIP DE BICICLETĂ ESTE ADMISĂ?

Transfăgărășan Challenge este un eveniment de ciclism de șosea, iar bicicleta recomandată este cursiera de tip „road” sau „cyclocross”. Sunt acceptate însă și biciclete montane și de trekking. Biciclete electrice, hibride sau orice alt tip de bicicletă nu sunt permise în cursă.Menționăm că, înainte de start, va avea loc o verificare a bicicletelor efectuată de către personalul nostru, pentru a ne asigura că toate bicicletele sunt în conformitate cu regulile competiției.

ÎN CAZ DE ANULARE VOI PRIMI BANII ÎNAPOI?

Taxa de participare nu este rambursabilă. Fiecare participant are posibilitatea de a-și transfera locul de start către o altă persoană, fără costuri suplimentare, până la data de 31.05.2024, doar dacă ne informează în prealabil, prin e-mail, toate detaliile necesare despre noul participant.

VOM AVEA LA DISPOZIȚIE O MAȘINĂ PENTRU A TRANSPORTA UN BAGAJ LA BALEA LAC?

Da, va exista o mașină de transport unde toți cei care doresc pot lăsa un rucsac (sau echivalent) și acesta va fi transportat la Balea Lac. 

Vă rugăm să rețineți că NU va exista transport pentru rucsac de la Balea Lac la Albota.

DACĂ VIN CU MAȘINA, UNDE POT PARCA?

Parcarea va fi disponibilă la Albota, chiar lângă startul festiv.

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

y