Image Alt

Întrebări frecvente

SUNTEM AICI PENTRU A TE AJUTA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Regăsește mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări:
CE ESTE TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE?

TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE este un nou eveniment, creat pentru cicliștii amatori, care va avea loc în cadrul Turului Ciclist de la Sibiu, în data de 5 iulie 2021, înainte de etapa dedicată profesioniștilor. Competiția este deschisă cicliștilor amatori, naționali și internaționali, atât bărbați cât și femei, începând cu vârsta de 18 ani.

CUM MĂ POT ÎNSCRIE?

Înregistrarea se poate face doar online, parcurgând pașii din secțiunea „înregistrare”. Înscrierile vor fi deschise începând cu 1 martie și se vor încheia pe 1 iunie.

CE ESTE INCLUS ÎN TAXA DE PARTICIPARE?

PENTRU TINE: Kit-ul Transfăgărășan Challenge include un tricou, numărul de participare, o sticlă de apă și un baton energizant

PE DRUM: Trafic închis circulației, servicii de cronometrare, arbitrii moto, asistență medicală de urgență și stație de hidratare disponibilă pe drum

DUPĂ EVENIMENT: Premii, diplome, tricoul oficial al cursei pentru câștigători,  și bufet cu paste după festivitatea de premiere

POT REZERVA AICI ȘI CAZARE?

Da, plăcea să te avem alături pentru mai multe zile, de aceea am pregătit pentru tine și pachete de cazare. Verifică secțiunea „Pachete turistice” pentru mai multe detalii.

SUNT ÎNCEPĂTOR, POT PARTICIPA?

Da, dar îți recomandăm să te antrenezi puțin înainte de cursă, deoarece aceasta este una dintre cele mai dure urcări din România și din cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Cursa este dedicată cicliștilor amatori și este deschisă oricui dorește să-și testeze limitele sau să simtă adrenalina unei competiții reale.

CARE ESTE LUNGIMEA TRASEULUI? TREBUIE SĂ MĂ ÎNCADREZ ÎNTR-O LIMITĂ DE TIMP PENTRU A FINALIZA CURSA?

Transfăgărășan Challenge se desfășoară pe o distanță de 30 de kilometri, între Albota și Lacul Bâlea, și are o diferență de altitudine de 1487 metri. Durata cursei depinde de fiecare participant, dar există și o limită de 3 ore pentru finalizarea ei deoarece echipele profesioniste vor ajunge imediat după competiție.

CE TIP DE BICICLETĂ ESTE ADMISĂ?

Transfăgărășan Challenge este un eveniment de ciclism de șosea, iar bicicleta recomandată este cursiera de tip „road” sau „cyclocross”. Sunt acceptate însă și biciclete montane și de trekking. Bicicletele electrice, hibride sau orice alt tip de bicicletă nu sunt permise în cursă.

ÎN CAZ DE ANULARE VOI PRIMI BANII ÎNAPOI?

Da, taxa de participare este rambursabilă și am stabilit condiții destul de flexibile de anulare. Te rugăm să verifici termenii și condițiile pentru a afla mai multe detalii.

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.    Or call us for more info:

    y