Image Alt

Măsuri de siguranță

INFORMATII COVID-19

Gestionarea situației COVID-19

Dragi sportivi,

Am elaborat un concept detaliat în ceea ce privește Covid-19, pentru a asigura un eveniment sigur și plăcut pentru toți participanții, vizitatorii, expozanții și sponsorii, precum și toți voluntarii și susținătorii.

Dar în același timp, reglementările, orientările și regulile pentru abordarea pandemiei se pot schimba, chiar și cu un preaviz neașteptat. Prin urmare, această prezentare generală inițială reprezintă situația în acest moment. Actualizăm constant toate măsurile în conformitate cu cerințele legale și în strânsă coordonare cu autoritățile locale.

Vom asigura măsuri de protecție pentru toți participanții, personalul și expozanții evenimentului. Alte reguli și reglementări de siguranță în ceea ce privește Covid-19 vor fi actualizate, luând în considerare situațiile și schimbările globale.

Cartea de identitate sau un pașaportul valabil, trebuie să fie prezentate, pentru identificare, în momentul înregistrării înainte de începerea competiției.

Reglementările de igienă, distanță și comportament valabile în momentul competiției, trebuie aplicate și respectate în totalitate. Dacă este cazul, măștile vor fi obligatorii (în funcție de cerințele oficiale) pentru toate persoanele din întreaga zonă a evenimentului. Acest lucru se aplică tuturor voluntarilor și însoțitorilor oficiali sau personali, de asemenea, la toate stațiile oficiale de băuturi răcoritoare și punctele de contact individuale,  în zonele de start/sosire.

Pentru spălarea și dezinfectarea regulată a mâinilor, vom asigura stații de dezinfectare.

Măsuri de siguranță

Pentru siguranța ta, șoseaua Transfăgărășan va fi închisă între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, special pentru competiția din 5 iulie 2021.

Briefing înainte de cursă

Un briefing va avea loc în ziua evenimentului, înainte de start.

Arbitrii moto

Motocicletele vă vor oferi siguranța de la punctul de plecare până la linia de sosire.

Siguranță și asistență medicală

O echipă profesionistă de medici de ambulanță este disponibilă pe tot parcursul competiției.

Stație de apă

Una / două stații de apă vor fi disponibile pentru tine pe traseu.

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

y