Image Alt

Termeni si condiții

Regăsiți mai jos termenii și condițiile generale ale Transfăgărășan Challenge 2025:

1. GENERAL

(1) Transfăgărășan Challenge („Evenimentul”) este un eveniment organizat de  („Organizatorul”) și CS Sport Project ( denumit in continuare „Co-organizator”). Site-ul www.t-challenge.ro este deținut și administrat de, cu sediul social în: 

Evenimentul constă din 1 etapă („Etapa”). Evenimentul va avea loc în cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Principalul organizator al Turului Ciclist al Sibiului este Asociația „Sibiu Sport Project Club”.

(2) Aceste termene si condiții guvernează condițiile de participare a fiecărui participant la eveniment („Participanți”) și sunt obligatorii pentru aceștia. O condiție prealabilă pentru participare este acceptarea deplină a acestor termene si condiții.

(3) Organizatorul are autoritatea completă a evenimentului și are dreptul în orice moment să ia decizii referitoare la acesta, în special să schimbe traseul, să îl extindă sau să îi scurteze distanta etapei într-o măsură rezonabilă, din motive obiective (de exemplu, deteriorarea drumurilor ) – acest lucru se poate întâmpla chiar si cu puțin timp înainte de etapă.

(4) Instrucțiunile personalului evenimentului și ale forțelor în uniformă (poliție, pompieri etc.) trebuie respectate întocmai și imediat. În caz de neconformitate, Organizatorul are dreptul să penalizeze Participantul în cauză (a se vedea punctul „Sancțiuni”). „Personalul evenimentului” și cei care acționează în numele organizatorului și se referă la  toate acele persoane identificate ca atare (de exemplu, „organizator”).

2. CONDIȚII DE PARTICIPARE

(1) Sportivii amatori (licentiati sau nelicentiati) si pasionații de ciclism sunt eligibili să participe.

(2) Bărbații și femeii sunt eligibili să participe.

(3) Vârsta minimă de participare în cadrul evenimentului este de 17 ani.

4) Doar o persoană a cărei stare generală de sănătate permite participarea la eveniment este eligibilă pentru a participa. Organizatorul recomandă insistent participanților să se supună unui examen medical, efectuat de către un medic calificat, imediat înainte de a participa la eveniment. Organizatorul are dreptul în orice moment să  dispună evaluarea sănătății participanților de către un medic calificat și, dacă acesta își exprimă îngrijorări justificate cu privire la starea de sănătate a participantului, să excludă participantul în cauză din întregul eveniment (sau de la continuarea in eveniment) fără ca participantul sa aibă vreun drept de a obiecta aceasta decizie.

 

(5) Condiția de participare la eveniment este prezentarea confirmării de participare, precum și o declarație pe propria răspundere semnată in original, pe care participantul o va primi pe e-mail cu aproximativ 2 săptămâni înainte de eveniment.

3. ECHIPAMENT

(1) Evenimentul este o competiție de ciclism în aer liber, o cățărare individuală pe un drum cu o lungime de aproximativ 37 km, cu biciclete tip cursieră. Sunt acceptate și biciclete tip mountain bike sau de trekking, dar acesta este în mod specific un eveniment de biciclete de tip cursieră. Bicicletele electrice sau hibride nu sunt permise în cursă.Fiecare participant trebuie să se asigure că bicicleta sa este pe deplin funcțională și nu prezintă defecte, pe tot parcursul evenimentului, în special că bicicleta nu prezintă niciun risc pentru alți participanți sau terți. Acest lucru se aplică în special în ceea ce privește frânele și alte componente de siguranță ale bicicletei. Organizatorul recomandă insistent ca bicicleta să fie examinată de către un specialist din punct de vedere al funcționalității si siguranței, înainte de a participa la eveniment.

(2) Este obligatoriu să purtați o cască cu curea închisă în orice moment pe parcursul întregului eveniment, fără excepție. Fiecare participant trebuie să se asigure că aceasta  nu prezintă defecte , în special că nu a fost deteriorată și îndeplinește standardul DIN 33954, standardele SNELL și / sau ANSI și că este adaptată pentru a se potrivi pe capul participantului. Organizatorul recomandă examinarea și potrivirea corectă a căștii, înainte de a participa la eveniment, de către un specialist.

(3) Evenimentul este o competiție de șosea  desfășurat pe parcursul mai multor ore. Participanții ar trebui să se echipeze corespunzător. Acest lucru include îmbrăcăminte pentru orice vreme și echipament de prim ajutor. Se recomandă ca participanții sa aibă scule si eventuale echipamente de rezervă asupra lor.

(4) Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice utilizarea anumitor echipamente din motive obiective. În prezent echipamentele enumerate mai jos sunt interzise în mod expres:

– Genți pentru bagaje, genți pentru ghidon sau genți montate pe roata din față. Genți pentru șa, sau genți atașate de cadru, cu volum mai mare de 2 litri.

– Sticle de apă din material non-maleabil precum sticlă, aluminiu etc.
– Biciclete electrice și toate celelalte tipuri de motoare atașabile la biciclete.
– Tandemuri
– Biciclete cu mai multe căi de rulare

(5) Organizatorul are dreptul de a verifica și examina toate bicicletele/echipamentele în orice moment cu ajutorul unui expert. În cazul în care acest expert identifică încălcări ale cerințelor menționate mai sus la rubrica „Echipament” din prezentul regulament, Organizatorul are dreptul de a exclude participantul în cauză din eveniment până când încălcarea identificată a fost înlăturată, fără ca participantul să aibă vreo pretenție legală în urma acesteia.

(6) Vă rugăm să rețineți lucrurile obligatorii de care aveți nevoie pentru competiție și recomandările noastre
Echipament obligatoriu:
– bicicletă în stare bună
– cască tip hard shell
– kitul de participare
Numărul de concurs să fie clar vizibil pe bicicletă, pe toată durata evenimentului, astfel încât participanții să poată fi identificați în concurs.

Echipament recomandat:

– Cursieră
– Lumină de atenționare spate
– Vestă/ haină protecție vânt
– Baton cereale, fructe uscate sau geluri energizante
– Ochelari de soare
– Set benzi anti-pană cauciuc sau spray reparare pană
– Unealtă multifuncțională
– Prosop

– Supraîncălțăminte termică (neopren)

– Mănuși

4. ÎNSCRIERE

(1) Înscrierile se pot face doar online, până la data de 03.07.2025. După această dată, nu se mai acceptă înscrieri. Înscrierile prin fax, telefon sau e-mail nu sunt posibile. Înscrierea nu se poate face la fața locului, în ziua evenimentului. Înscrierile se pot face doar pe t-challenge.ro, folosind butonul/formularul de înscriere. Vă rugăm să rețineți că înscrierea se finalizează imediat după efectuarea plății.

(2) O declarație de responsabilitate trebuie completată și semnată de fiecare participant în ziua Challenge.

(3)Kit-ul de concurs va fi primit pe baza actului de identitate. (se acceptă doar pașaportul, cartea de identitate sau permisul de conducere).

(4) Taxa de înscriere va fi anunțată pana la finalul lunii noiembrie 2023.

(5) Politica de livrare:

Comanda făcută de dumneavoastră constă în participarea la Transfăgărășan Challenge, inclusiv kitul de participare. Comanda va fi finalizată în data de 4 iulie 2025.

(6) Lista de participare

Cu o lună înainte de concurs, lista de participare va fi publicată pe rețelele de socializare și pe site-ul nostru. Prin confirmarea termenilor și condițiilor generale sunteți de acord cu publicarea numelui dumneavoastră și a categoriei la care veți participa.

5. ANULĂRI

(1)

Taxa de participare nu este rambursabilă

Taxa de participare este nerambursabilă. Totuși, fiecare participant își poate transfera locul de start către o altă persoană fără costuri suplimentare, cu condiția să ne informeze în prealabil și să ne trimită prin e-mail toate detaliile necesare despre noul participant până la data de 31.05.2025.

(2) Toate aceste solicitări se pot face prin e-mail la adresa: info@t-challenge.ro. Echipa noastră va răspunde și va da curs solicitării în termen de 72 de ore de la solicitare.

6. RESPONSABILITĂȚI

(1) Fiecare participant la Transfăgărășan Challenge este responsabil pentru propria siguranță și securitate.

(2) Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii și personalul implicat în eveniment nu sunt responsabili pentru vătămări sau daune, anulări, întârzieri sau modificări ale rutelor care pot apărea în timpul evenimentului.

(3) Fiecare participant trebuie să semneze, înainte de înregistrare, o declarație de responsabilitate, prin care își asumă riscurile care decurg din participarea la un astfel de eveniment și orice daune cauzate din orice motiv, inclusiv pierderea sau furtul.

7. TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE REGULI COMPETITIE

GENERAL

Transfăgărășan Challenge este un eveniment organizat de Sibiu Reisen SRL. Evenimentul constă într-o singură etapă. Evenimentul se va desfășura în cadrul Turului Ciclist al Sibiului. Organizatorul principal al Turului Ciclist al Sibiului este „Sibiu Sport Project Club”.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți pagina: Termeni și condiții generale

(1) REGULAMENTUL CONCURSULUI TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE

(1) Evenimentul este o competiție de ciclism în aer liber, o cursă individuală de cățărare pe șosea cu o lungime de aproximativ 30 km, cu biciclete de șosea. (Sunt acceptate și bicicletele de munte sau de trekking, dar vă rugăm să rețineți că este vorba în mod specific de un eveniment de biciclete de șosea). Bicicletele electrice sau cele hibrid nu sunt permise în cadrul cursei.

fiecare participant trebuie să aibă cunoștințe tehnice de abordare a unui traseu dificil;

fiecare participant trebuie să fie capabil să urce și să coboare în siguranță o pantă în condiții dificile;

fiecare participant trebuie să fie suficient de experimentat și trebuie să fie capabil să parcurgă în siguranță un traseu dificil într-o zonă alpină;

fiecare participant trebuie să aibă un bun simț al direcției, chiar și pe vreme rea și în condiții de vizibilitate redusă;

fiecare participant ar trebui să cunoască regulile și să știe cum să se comporte în caz de pericol și de urgență în zona montană;

fiecare participant ar trebui să dea dovadă de fair-play și prietenie și să acționeze în consecință atunci când situația o impune;

fiecare participant ar trebui să știe și să aibă o atitudine care să țină cont de faptul că, indiferent de câte măsuri de securitate ar lua organizatorii, acestea nu sunt și nu vor putea acoperi toate riscurile, în special cele care rezultă din natură sau din condițiile de mediu;

fiecare participant trebuie să știe că niciun premiu nu este mai presus de sănătatea și viața sa și/sau a celorlalți participanți și trebuie să acționeze în consecință pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți;

fiecare participant trebuie să știe că deplasarea pe drumurile publice se va face pe banda corespunzătoare sensului de mers și, atunci când este posibil, pe partea dreaptă a drumului. Este strict interzisă tăierea de curbe;

fiecare participant trebuie să cunoască și să respecte cu strictețe regulile de circulație și instrucțiunile primite de la organizatorii concursului;

fiecare participant este responsabil pentru transportul sau transferul său la linia de start și de la linia de sosire. (excepție: toți cei care au rezervat pachete turistice cu cazare care pot include servicii de transfer)

(2) NUMĂRUL DE CONCURS

Numerele de concurs vor fi primite după validarea înregistrării și după completarea declarației de responsabilitate în ziua concursului. Numărul de concurs trebuie să fie atașat astfel încât să fie vizibil pe toată durata cursei. Numărul de concurs nu trebuie să fie tăiat în niciun fel.

(3) VALIDARE / ȘEDINȚĂ DE INFORMARE / START

Înscrierea se va face exclusiv online, pe site-ul Transfăgărășan Challenge t-challenge.ro. Înscrierea va fi validată în momentul ridicării kitu-lui.

(4) KIT-UL DE CONCURS

Kitul tău de concurs poate fi ridicat în data de 3 iulie în Piața Mare din Sibiu, la Cortul Transfăgărășan Challenge, sau înainte de cursă, la Albota, între orele 08:30-10:15. Fiecare participant trebuie să prezinte un act de identitate pentru a primi kit-ul.

(5) ȘEDINȚĂ DE INFORMARE (BRIEFING)

Cu 15 minute înainte de start va avea loc o ședință de informare, în cadrul căreia vor fi comunicate eventualele noutăți și modificări.

(6) VALIDAREA ÎNREGISTRĂRII ÎN ZIUA CONCURSULUI

Validarea înregistrarea în ziua concursului va începe la ora 08:30 și se va încheia la 10:15, vă rugăm să fiți la timp în zona de start pentru preluarea kit-ului de participare.

(7) STARTUL

Startul se va da la ora 11:00 la Albota. Organizatorul își rezervă dreptul de a elimina de pe lista de start orice concurent care nu a respectat în trecut regulamentul oricărei competiții afiliate la Turul Ciclist al Sibiului, fără a fi obligat să dea explicații cu privire la motivul eliminării de pe lista de start.

(8) TRASEUL

Competiția va include un singur traseu pentru toate categoriile: Traseul rutier Albota – Balea Lac.

(9) TRAFICUL

Pentru siguranța dumneavoastră, șoseaua Transfăgărășan va fi închisă special pentru proba din 4 iulie 2025, pe durata concursului, și pentru pro etapa care va începe după concurs. Atenție! Accesul auto pe Transfăgărășan este restricționat în data de 04 iulie 2025 între Albota și Bâlea Lac. Acesta va fi închis de la aproximativ 10:00 până la aproximativ 18:00. Recomandăm cu căldură ca mașinile participanților și însoțitorilor să fie parcate în zona Complexului Albota. Accesul în parcarea de la Bâlea Lac este interzis, parcarea fiind rezervată echipelor profesioniste ale Turului Ciclist al Sibiului.

La finalul Transfăgărășan Challenge, recomandarea noastră este să vă bucurați de spectacolul profesionist de ciclism. Coborârea participanților va fi permisă după terminarea etapei profesioniste.

(10) PUNCTE DE CONTROL:

Punctele de control obligatorii sunt amplasate pe trasee. Participanții care nu trec de un punct de control (indiferent de motiv) vor fi descalificați. Numerele de concurs și timpii concurenților vor fi notate în ordinea sosirii la fiecare punct de control.

(11) PUNCTE DE HIDRATARE

Pe traseu vor exista două stații de alimentare cu apă, dar nu vor fi asigurate alte provizii. Fiecare participant va avea un baton energizant inclus în kitul său, iar la punctul de sosire, după ceremonia de premiere, va fi organizat un bufet de paste pentru toți participanții

(12) OPRIREA / RETRAGEREA DIN CURSĂ

Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice un participant în următoarele cazuri:

ciclistul s-a accidentat după start, iar starea sa nu îi mai permite să continue cursa;

Aruncarea gunoaielor de-a lungul traseelor și/sau distrugerea deliberată a mediului înconjurător

În cazuri exceptionale

(13) SĂ SE RETRAGĂ DIN COMPETIȚIE

Orice participant care nu mai poate sau nu dorește să continue cursa, indiferent de motiv, trebuie să informeze imediat organizatorii, la start, la punctele de control sau la sosire. Lipsa anunțului de retragere din cursă, poate duce la o operațiune de căutare și eventual de salvare, care implică echipe de salvare, salvatori montani, operațiune ce va fi efectuată pe cheltuiala participantului implicat. Orice participant care se retrage va fi ajutat cu cea mai bună opțiune de retragere, dar este responsabil de propriul transport, de traseul pe care îl va folosi și de acțiunile sale după ora și locul retragerii, cu excepția cazurilor grave care nu permit deplasarea cu mijloace proprii.

(14) SOSIRI

Sosirea se face la Bâlea Lac

(15) CRONOMETRAJ

Cronometrarea se face la secundă.

(16) CLASAMENTE / PREMII

În cadrul Challenge-ului Transfăgărășan se vor acorda locurile 1, 2 și 3 pentru fiecare grupă de vârstă – bărbați (PRO, B1, B2, B3, B4, B5) și femei (PRO, F1, F2, F3, F4, F5).

De asemenea, vom acorda titlul de Queen (femei) și King (bărbați) al Transfăgărășanului pentru primii doi care vor ajunge la linia de sosire, indiferent de categoria de vârstă.

De asemenea, vom acorda titlul de PRO Queen (femei) și PRO King (bărbați) al Transfăgărășanului pentru primii doi care vor ajunge la linia de sosire, indiferent de categoria de vârstă.

Fiecare participant care va trece linia de sosire va primi câte o medalie.

Premiile vor fi anunțate până la data de 14 aprilie 2025.

Categorii: 

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 17-29 ani
(Junior + U23 + Elite) + Master care aparțin unei echipe continentale, pro continentale sau world tour, indiferent de vârstă
(PRO-M)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 17 și 29 de ani
(Amatori cu sau fără licență) (B1)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 39 de ani
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se incadrează la PRO-M) (B2)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 40 și 49 de ani
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se incadrează la PRO-M) (B3)

Bărbați cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se incadrează la PRO-M) (B4)

Bărbați cu vârsta de 60+
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se incadrează la PRO-M) (B5)

Femei cu vârsta cuprinsă între 17-29 ani
(Junior + Elite) + Master care aparțin unei echipe continentale, pro continentale sau world tour, indiferent de vârstă
(PRO-F)

Femei cu vârsta cuprinsă între 17 și 29 de ani
(Amatori cu sau fără licență) (F1)

Femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 39 de ani
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se încadrează la PRO-F) (F2)

Femei cu vârsta cuprinsă între 40 și 49 de ani
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se încadrează la PRO-F) (F3)

Femei cu vârsta cuprinsă între 50 și 59 de ani
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se încadrează la PRO-F) (F4)

Femei cu vârsta de 60+
(Amatori cu sau fără licență + Master care nu se încadrează la PRO-F) (F5)

Junior masculin/ feminin = sportiv licențiat, cu vârsta minimă de 17 ani (împliniți până la data de 04.07.2025) și până la 19 ani.
U23 masculin = sportiv licențiat, cu vârsta minimă de 19 ani (împliniți până la data de 04.07.2025) și până la 22 de ani.
Elite masculin = sportiv licențiat, cu vârsta de 23 ani (împliniți până la data de 04.07.2025) și până la 30 de ani.
Elite feminin = sportivă licențiat, cu vârsta de 19 ani (împliniți până la data de 04.07.2025) și până la 30 de ani.
Master masculin/ feminin = sportiv licențiat cu vârsta de 30 ani (împliniți până la data de 04.07.2025) și până la 60+ ani.

!În cazul în care nu se înscriu minim 5 persoane la o categorie de concurs, concurenții respectivi vor fi încadrați în categoria următoare.

(17) PREMII

Premiile vor fi acordate numai câștigătorilor care participă la ceremonia de premiere. Dacă, din întâmplare, un câștigător decide să nu ia parte la ceremonie și decide să plece înainte de decernarea premilor, premiul nu îi va fi trimis.

(18) CONSERVAREA NATURII

Considerăm că Transfăgărășan Challenge nu trebuie să dăuneze naturii în niciun fel. Aruncarea deșeurilor de-a lungul traseelor și/sau distrugerea deliberată a mediului înconjurător va duce la descalificare.

(19) SPRIJIN / AJUTOR

Suporterii pot susține concurenții preferați, cu condiția să respecte regulile de conduită, instrucțiunile autorităților și/sau ale oficialilor și să nu împiedice desfășurarea competiției. Nu este permis niciun ajutor din exterior în timpul traseelor (suporter, spectator etc.). Organizatorii vor penaliza concurenții ai căror susținători nu respectă aceste reguli.

(20) SANCȚIUNI

lipsa oricăruia echipament obligatoriu = descalificare;

scurtarea traseului = penalizare sau descalificare (decizia arbitrului);

nerespectarea mediului înconjurător = descalificare;

schimbarea numărului de concurs = descalificare;

nerespectarea regulilor de concurs = penalizare sau descalificare (decizie a arbitrului);

comportament sportiv nedrept față de ceilalți participanți, organizatori, public, alte persoane = descalificare.

folosirea mașinii pentru a împinge sau trage un alt concurent pentru a-l ajuta/împiedica să avanseze = descalificare;

legarea de orice vehicul = descalificare.

consumul de droguri sau orice alte substanțe care nu sunt legale = descalificare.

(21) CONTESTAȚII

Orice participant poate face o contestație împotriva unui alt participant care nu a respectat regulile competiției sau împotriva deciziilor organizatorilor. Contestația va fi depusă la Biroul de Informații, în scris, la 15 minute după afișarea rezultatelor provizorii complete, împreună cu o taxă de 50,- Euro. Contestația va fi rezolvată în următoarele 30 de minute.

Taxa de 50,- Euro va fi returnată petiționarului în cazul în care contestația este acceptată.

(22) ACORD

Prin înscriere, achitare taxei de înscriere și participare, fiecare participant confirmă că a citit, a înțeles și a acceptat condițiile de participare și aceste reguli, își asumă riscurile participării la Transfăgărășan Challenge și sunt responsabili pentru propriile acțiuni care trebuie să țină cont de circumstanțele relevante, cum ar fi condițiile meteo, schimbarea vremii, zona, echipamentul.

8. FOTO

(1) Temeiul juridic reprezintă interesele noastre legitime menționate anterior, conform art. 6 alin. 1 lit. f GDPR. Datele dvs. nu vor fi transmise unor terțe părți.

(2) Pentru colectarea fotografiilor corespunzătoare folosim exclusiv fotografi, pe care i-am obligat în temeiul legii privind protecția datelor în conformitate cu regulamentul de bază al UE privind protecția datelor. În ceea ce privește listele cu rezultate și clasamente și publicarea de fotografii, videoclipuri, audio și / sau înregistrări video de diferite tipuri, operatorii de date pot utiliza datele și imaginile sportivului în scopuri interne și externe (diverse publicații, videoclipuri sportive, prin mijloace telematice și pe site-ul web www.t-challenge.ro, social media etc.).

(3) În ceea ce privește imaginile și / sau înregistrările video, sportivul poate apărea singur sau împreună cu alți subiecți în timpul inițiativelor promovare de și pentru eveniment sau orice altă entitate indicată în notificarea de confidențialitate ca operator de date.

(4) Prin citirea notei de confidențialitate, participantul recunoaște că prelucrarea menționată mai sus este strict necesară pentru realizarea scopurilor explicate în nota de confidențialitate, pentru care nu este necesar consimțământul, fără a aduce atingere drepturilor prevăzute la articolele 15 și următoarele din RGPD, care pot fi exercitate în orice moment, așa cum sunt descrise în continuare în nota de confidențialitate.

9. SEMNĂTURA ȘI AUTORIZAȚIA DE PRELUCRARE A INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

(1) Prin trimiterea formularului de înscriere online, concurentul declară că a citit prezentul regulament, acceptându-l în totalitate și necondiționat.

(2) În ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, participantul, prin selectarea căsuței specifice din partea de jos a formularului de înscriere online, declară că a citit nota de confidențialitate conexă în conformitate cu articolul 13 din Regulamentul UE 679/2016 (GDPR) (Nota de confidențialitate) și a fost informat prin intermediul notei de confidențialitate menționate mai sus că nu este necesar consimțământul pentru prelucrarea datelor strict necesare pentru participarea la cursă atunci când prelucrarea este justificată pe un alt temei juridic.

10. FORȚĂ MAJORĂ

(1) În cazul în care evenimentul este anulat din motive de forță majoră (de exemplu, vreme nefavorabilă), sau din alte motive pentru care organizatorul nu este responsabil, organizatorul este eliberat de obligațiile sale și nu este răspunzător pentru daunele pe care partea contractantă sau participanții le suportă din acest motiv (de exemplu, costurile de călătorie și cazare).

(2) În cazul în care evenimentul este modificat în ceea ce privește locul și/sau calendarul din motive de forță majoră (de exemplu, vreme nefavorabilă), pentru care organizatorul nu este responsabil, organizatorul este exonerat de obligațiile sale, iar organizatorul nu este răspunzător pentru daunele pe care partea contractantă sau participanții le suportă din acest motiv (de exemplu, costurile de călătorie și de cazare).

(3) Este exclusă rambursarea taxelor de participare în cazurile menționate anterior descrise la punctul 9 alineatele (1) și (2). În cazul unei modificări a locului și/sau a orei, partea contractantă și participanții au dreptul de a participa la evenimentul reprogramat.

11. DISPOZIȚII FINALE

(4) Nu au fost încheiate acorduri verbale colaterale în această chestiune. Completările și modificările la acord trebuie să fie în scris pentru a fi valabile (numai prin e-mail). Același lucru este valabil și în cazul renunțării sau modificării formei scrise menționate mai sus. Prioritatea acordului individual rămâne neafectată.

(5) În cazul în care anumite dispoziții individuale ale prezentului acord de participare ar trebui să fie sau să devină nevalabile sau în cazul în care ar exista o lacună care necesită o reglementare, acordul de participare este în rest valabil. Părțile poartă negocieri cu bună-credință pentru a înlocui dispoziția invalidă sau lipsă cu o dispoziție valabilă care se apropie cel mai mult de intenția comercială documentată a părților.

(6) Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a schimba Termenii și condițiile generale, iar astfel de modificări vor intra în vigoare numai după notificarea prealabilă a acestor modificări pe site-ul www.t-challenge.ro.

(7) Prezentul acord se supune exclusiv legislației din România.

 

Elaborat: Octombrie 2024

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

y